EXCURSIÓ 25 i 26 de MARÇ

BESSIBERRISSSSS

Hola Holaaaaaaaaaa!!! Aquest finde tenim la konjuntivitis, sisi la trobada d’esplais del Sector Barcelona. Anirem aquest cop ben apropet a una casa autogestionada. Quedarem el dissabte 24 a les 9.40h a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat Provença, en concret a l’entrada que es troba al carrer provença (ubicada a muntanya-llobregat).  Haureu de portar tots els apats d’una excursió normal excepte el dinar de diumenge, com sempre caldrà que porteu els 10€ de l’excursió i la targeta sanitària. Agafeu robada d’abric perquè és possible que plogui. En quan a la tornada l’hora no està concretada, això si serà diumenge per la tarda i com sabem que tots porteu mòbil de ben segur que això no serà un problema  :-D  :-D  El telèfon de contacte és el de la Irene  Una abraçada dels bessimonis

ENGRIS ENGRIS ! ! !

Holaaa holaa! Com esteu? Heu passat una bona setmana? Esteu preparades per l’excursió? Esperem que si! Dissabte quedarem a l’estació de Sants (davant de l’antiga cafeteria Ars) a les 8:20 h. Sabem que és molt aviat, però agafem el mateix tren que cantallops i surt a les 8:45……  Diumenge ens retrobarem al mateix lloc a les 18.40 h. Com a condició especial us demanem que no porteu esmorzar per dissabte i que no vingueu amb les panxes gaire plenes! A més, aquesta vegada passarem la nit a l’esplai de Celrà – això vol dir que heu de portar rollito.  Recordem també que sembla ser que pot ploure, així que no us deixeu a casa la capelina! Recordeu que si no podeu venir heu d’avisar al Pau (638731905). Una abraçada molt forta, us esperem amb moltes ganes de passar-ho bé!!!

INFERNSSS<3

Hola hola infiernuuuus!!!! (a què esteu treballant un montón amb les vostres comiss?? hehe) Bé, doncs aquest cap de setmana viurem una experiència diferent… Ainrem a la KONJUNTIVITIS!! I… què és la Konjuntivitis? Doncs una excursió amb altres esplais del Sector Barcelona, però només els grups de la mateixa franja d’edat que nosaltres!! Quedarem a les 9:45 a Plaça Catalunya, davant del Rellotge Gran de l’estació de RENFE, ja que anem a Calella, i arribarem al mateix lloc a les 17h de diumenge!! Cal portar totes aquelles coses típiques d’una excursió, màrfega, tovallola de platja (però NO banyador), la Targeta sanitària, 10€, tots els àpats menys berenar de dissabte i esmorzar de diumenge. Però, sobretot, el que cal portar si o si, és l’energia de l’esplai i ganes de conèixer a persones noves!! Att: Les vostres infimonis que us estimen:) PD: per a qualsevol dubte, prec, comentari, mala notícia… podeu contactar amb la Mònica (608974430)     CANTIEXCU Hola famílies!! Aquest cap de setmana, com ja sabeu, tenim una super excursió preparada pels cantallops i… per vosaltres!! Per conèixer una mica més de què va l’esplai us volem portar al poble del nord de Catalunya que s’anomena com el nostre grup de l’esplai “Cantallops”. I com ho farem això? Bé, quedarem dissabte a les 8:20h del matí a Sants Estació per agafar el tren que va cap a Figueres (surt a les 8:45h). Allà arribem a les 11h i, mentre esmorzem, esperarem un bus que en 10 minuts ens durà fins la Jonquera, on farem nit a la Sala Polivalent de la zona esportiva! Diumenge doncs, us esperem a les famílies cap a les 9:30h a la Jonquera, ja haurem esmorzat i així mateix anirem juntes cap a Cantallops, on farem una petita excursió pel camí de l’aigua. La idea és conèixer el poble, conèixer-nos entre nosaltres, i fer alguna activitat d’esplai plegades. L’esplai posarà la fruita de mig matí o fruits secs per la caminata! Desprès de de dinar, la idea és sortir del poble cap a les 16h o 16:30h per marxar cap a Barcelona, i així arribar com a tard a les 18:30h /19h com els altres grups de l’esplai on ens hi esperaran els germans i germanes! A la Motxilla hi haurem de dur…
  • Esmorzar, dinar i sopar de dissabte
  • Esmorzar de diumenge (i el dinar hem pensat que si volguéssiu portar-lo junt amb el vostre quan vingueu, no hi ha cap problema! i així ells també van menys carregats!)
  • Una muda de recanvi
  • Màrfega i sac (dormim al terra) !!!!!
  • Xiruques o bambes per caminar
  • Cantimplora
  • Algun jersei d’abric
  • Lot
Bé, per últim us deixem aquí l’excursió que tenim pensada fer per si us la voleu mirar: https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5605582 Recordeu dur els 10€ de l’excursió, les targetes sanitàries i avisar a la moni de contacte per qualsevol cosa (Marta) 629453856 Cantipetonarrros!!!!!

Cabi expedició

  Bones cabirools!!
Aquest finde ens anem ens anem d’excursio aaaa…     SANT JUST! 

Que vol dir aixo: Quedarem a la parada de tram de Franscesc Macià a les 9:00h, PUNTUALS CABISIUSPLAU!

Que hem de portar llabors? Aqui us deixem una fantastica llista amb les coses importants a portar (apart de les que ja sabem!)

.És important que aquest cop porteu el CABIFOULARD perque anirem per llocs amb molta gent!

.La lot o llanterna.

.La cabimarfaga, ja que NOP dormirem amb fantasics llits sino a un local.

.El xubasquero o cangur, HI HAN MOLTES POSIBILITATS DE PLUJA!

.10 FANTASTICS EUROS i la astupenda tarja sanitaria.

.i per ultim pero no menys important, TOTS ELS APATS! esmorzar, dinar i sopar de dissabte i el esmorzar i el dinar de diumenge.

  .  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.