EQUIP CURS 2021-2022

L’equip de monitors i monitores del Boix del curs 2021-2022!


CANTALLOPS

 • Darko: Holaaa Boix, soc el Darko, tinc 20 anys i aquest és el meu novè any a l’esplai i tercer com a monitor. Estudio Enginyeria Informàtica a la UPC, m’encanten els animals i la muntanya. Tinc moltes ganes de tirar endavant aquest any, ja que és el segon any que portaré el grup de cantis i vull continuar la feina començada l’any passat i continuar aprenent amb elles. Cantipetons :)
 • Rita: Holaaholaaa!! Soc la Rita, tinc 18 anys i aquest és el meu primer any com a monitora a l’esplai. Estudio psicologia a la UB, m’encanta estar a la muntanya i pintar amb aquarel·les:)) Tinc mooooltissimes ganes de començar aquest curs amb tots vosaltres i poder conèixer-vos!! A tope caaantiiiss<3
 • Salma: Holiii!!! Soc la Salma, tinc 18 anys, porto 6 anys a l’esplai i aquest és el meu primer com a moni a l’esplai boix. Estic estudiant Humanitats a la UPF. Tinc moltes ganes d’encarar aquest any amb il·lusió i tinc moltíssimes ganes de ser monitora dels nenes. Ole ole cantiiiis ens ho passarem pipa:).

ENGRILLONS

 • Noa: Holaaa!!!! Soc la Noa, tinc 18 anys i aquest és el meu quart any a l’esplai. Estudio fisioteràpia a l’UAB, m’encanten els animals i la natura. Em fa moltíssssssima il·lusió ser monitora aquest any i contagiar-me de l’alegria dels infants. Ens ho passarem súper bé engris!!!
 • Júlia: Heyy!!! Sóc la Júlia i tinc 18 anys, porto des dels quinze a l’esplai i aquest és el primer any com a monitora. Estudio un grau superior d’imatge per al diagnòstic i medicina nuclear, m’agrada molt parlar amb els infants i aprendre d’ells. Tinc moltes ganes de viure aquest curs amb totes les experiències i anècdotes que ens portarà!! A tope engris!🧡
 • Víctor: Holaholaaa!! Sóc el Víctor, tinc 19 anys i aquest és el meu segon any com a monitor a l’esplai :). Estudio veterinària a la UAB. M’agrada molt la natura, els animals (qui ho hauria dit) i aprendre dels infants!! Tinc moltes ganes d’aquest any a l’esplai i viure moltes aventures amb els Engrillons !!! Serà super guay!!
 • Martina: Holalalalal!!!! Sóc la Martina! :) tinc 18 anys i aquest és el meu primer any com a monitora!!! Estudio Enginyeria de disseny industrial a l’Elisava i toco la guitarra. M’agrada molt la dansa contemporània i anar a caminar per la muntanya! També m’encanta dibuixar i estar amb els infants. Tinc molitissimes ganes de compartir aquest any amb engris i poder aprendre molt amb ells <3 Espero viure experiències super xules al seu costat!!

CABIROLS

 • Tim: Holaaa Boix!!! Soc el Tim, tinc 18 anys i porto 9 anys a l’esplai sent aquest el primer com a monitor!! Estudio Psicologia a la UAB. M’encanta caminar, sobretot fer muntanyes perquè crec que les vistes des de dalt són úniques i inigualables. Estic super il·lusionat de portar cabirols aquest any. A topee :)))
 • Cèlia: Holaaa!!! Soc la Cèlia, tinc 19 anys i aquest és el meu segon any de monitora i el catorzè a l’esplai. Estudio treball social a la UB i jugo a volei. M’agrada molt escalar, caminar per la muntanya i banyar-me al riu. Tinc moltíssimes ganes de portar cabirols aquest any, ens ho passarem súper bé!!!
 • Joan: Boness! Jo sóc el Joan, tinc 18 anys, aquest és el meu segon de moni i en porto 14 a l’esplai. Estic estudiant il·luminació, captació i tractament de la imatge (en altres paraules fotografia i audiovisuals). M’agrada molt patinar, caminar o fer alguna activitat per la muntanya. Tinc moltes ganesss de començar aquest curss!!
 • Sara: Eiiiii! Sóc la Sara! Tinc 21 anys i aquest serà el meu 3r com a monitora a l’esplai Boix! Actualment estic a 4rt de carrera de psicologia i entre les meves coses preferides estan dibuixar, llegir i estar tot el dia amb els meus amics descobrint coses noves i llocs diferents! Estic amb moltíssimes ganes de conèixer a totes les cabis i les famílies! Petonets :)
 • Laia: Holii jo sóc la Laia, tinc 19 anys i aquest és el meu segon any com a monitora. Estic estudiant 2n de bioquímica i m’agrada molt la dansa i la música. També disfruto molt viatjant i anant a la muntanya. Estic súper emocionada per viure aquest any d’esplai amb els cabis, que segur que serà genial!

INFERNS

 • Olaf: Eii Boix! Soc l’Olaf, tinc 18 anys, aquest és el meu primer curs com a monitor i tinc moltes ganes de portar inferns. M’agrada caminar i disfrutar de la naturalesa, també m’agraden els esports i jugo a bàsquet. Aquest any també he començat la universitat i estic estudiant enginyeria en tecnologies industrials. Ens veiem per l’esplai!!!!
 • Ona: Holaa! Com esteeu?? Jo sóc l’Ona i aquest és el meu tercer any com a moni a l’esplai. Tinc 21 anys i estudio enginyeria biomèdica. M’encanta mirar les estrelles, veure com passa l’aigua pel riu, caminar per la muntanya i tenir moltes coses a fer durant la setmana. També jugo a futbol sala i m’encanten les olives :) Tinc moltes ganes de portar inferns aquest any, d’aprendre juntes i passar-nos-ho súper bee!
 • Max: Bones Boix!!! Sóc el Max! Tinc 21 anys i és el meu tercer any com a moni a l’esplai. Estudio Educació Social a la UB. M’encanta fer riure, parlar i conèixer persones i ho faig quasi tot acompanyat de música. A més, tinc passió pel futbol i entreno un equip. Tinc moltíssimes ganes d’aprendre d’inferns i encarar el curs amb total normalitat!!! Aaah! I m’agrada molt menjar :)

MONTEIXOS

 • Sepha: Bonees!! Sóc la Sepha!! Tinc 18 anys, porto 13 anys a l’esplai i aquest és el meu primer com a moni. Estudio Periodisme a l’Autònoma. M’encanta fer coses mogudes i sobretot ballar amb qualsevol música de fons!! M’agraden moltíssim les torrades amb mantega hehe i tinc moltes ganes de començar aquest cuuuuurs i aprendre molt de vosaltres, som-hi!
 • Martina B: Holaa! Sóc la Martina i tinc 22 anys, aquest any serà el meu quart any a l’esplai! Estic fent unes pràctiques a un laboratori investigant una proteïna molt misteriosa. M’agrada molt llegir, la natura, ballar i ser monitora! Tinc moltíssimes ganes de viure un any ple d’aventures amb Monteixos!
 • Carles: Holaa, soc el Carles, tinca 19 anys i portó molts anys al esplai, estudio Comerç Internacional, i apart soc profesor de skate, m’agrada molt fer skate i jugar a pilota, també m’agrada caminar i tinc moltes ganes de fer excursions i descobrir poblets de Catalunya.

BESSIBERRIS

 • Paula: Holaaa! Soc la Paula, tinc 22 anys i aquest és el meu cinquè i últim any com a monitora a l’Esplai Boix! M’agrada molt caminar, jugar a volei i jugar al si fossis. M’apunto fàcilment a jugar a qualsevol joc de taula, cantar amb la guitarra o caminar sota la pluja.
 • Roger: Eeeep! Soc en Roger i tinc 21 anys. Aquest serà el meu quart any com a monitor i el setzè sent del Boix. Estudio mediació comunicativa i gaudeixo molt amb l’excursionisme. Tinc moltíssimes ganes de compartir aquest curs amb les més grans de l’esplai i poder créixer i aprendre plegades!
 • Mercè: Hola! sóc la Mercè! Tinc 19 anys i és el meu tercer any com a muni. m’encanten els colors de tardor, els debats pedagògics i riure molt! Ah, sempre que puc vaig descalça haha. Tinc moltes ganes d’aprofitar les excus per connectar amb la natura i conviure!!