EQUIP CURS 2023-2024

L’equip de monitors i monitores del Boix del curs 2022-2023!


CANTALLOPS

 • Joana: Bon diaaa!! Soc la Joana, tinc 18 anys i porto des de cantis a l’esplai. Que millor que portar cantis el meu primer any com a moni!! Estudio Biotecnologia a la UB, a veure si me’n surto :) Faig atletisme, m’agrada molt fer esport, anar a la muntanya i a la platja. Tinc molta energia i moltíssimes ganes de portar cantis!!
 • Mercè Hidalgo:: Holaaa soc la Mercè i porto des de Cantis a l’esplai. Tinc 18 anys i aquest serà el meu 1r any com a moni. Tinc moltes ganes de portar infants petits. També m’agrada anar al gym. 
 • Carles: Holaaaaaa soc el Carles tinc 20 anys, i m’agrada anar a l’esplai. Aquest es el meu 3r any com a moni. I estic super content. Estudio Comerç, i també faig skateboard. M’agrada molt caminar, i tocar l’ukelele.

ENGRILLONS

 • Mar: Holiii!! Soc la mar i porto desde cantis al esplai, però aquest es el meu primer any de moni. Faig enginyeria biomèdica a la UB. M’agrada molt fer esport i prendre el sol a la platja.
 • Laia Hidalgo: Boneeeess!! Soc la Laia, porto des de cantis a l’esplai i aquest primer any com a moni portaré engrisssssss!!! Tinc 18 anys i estudio Bioquímica a la UB. M’agrada molt portar pulseres i collarets, abraçar el terra, tocar el guitalele i fer migdiades.
 • Sarah: Holaaa!! Sóc la Sarah i aquest és el meu segon any de monitora. M’agrada molt la música, la muntanya, fer rutes i els animals. Estudio sociologia a la UAB. Tinc mooltes ganes de portar engrillons aquest curs, ja que era el grup que havia volgut portar des de que vaig entrar com a monitora. Tinc el pressentiment de que serà un any molt tendre i divertit!

CABIROLS

 • Salma: Holaaa!!! Soc la Salma, tinc 19 anys i aquest és el meu segon any com a monitora. Estic molt motivada i tinc moltes ganes d’aquest curs, serà un any súper súper xuliiiii. Jugo a volei i també soc entrenadora al mateix club on jugo. Fins aviaaat!!!!
 • Louis: Hola a tothom!!! Em dic Louis, Estudio a la IEB un grau superior d’ensenyament i animació socioesportiva, ja que m’agraden molt els esports i les activitats amb gent. Em passo tot el dia cantant, TOT EL DIA hahahah.Porto des de Cantallops a l’Esplai i tinc moltes ganes d’aquest primer any com a monitor , a tope Boix!!!
 • Olaf: Holaaaa!! Sóc l’Olaf, tinc 19 anys i aquest és el meu segon curs com a monitor. Tinc moltes ganes d’aquest curs i de portar el grup més nombrós i més mogut de l’esplai. Serà un any genial! Estudio Enginyeria Industrial, jugo a bàsquet i en general m’agraden els esports, la música i la muntanya. Ens veiem!!!
 • Ona: eiiii soc l’Ona! Tinc 18 anys i soc nova a l’esplai al Boix. He passat per un altre esplai i per un cau, però arribo aquí amb les piles carregadíssimes i amb moltes ganes de passar-ho bé amb les cabis. Estudio Ciències, Tecnologia i Humanitats a la UAB, m’encanta el teatre i els meus somnis son viatjar pel món i viure en un poblet de la costa. A tope amb el nou curs cabis!!!

INFERNS

 • Cèlia: Hooolaaaa!!! Sóc la Cèlia, tinc 20 anys i aquest serà el meu tercer any com a moni i el quinzè a l’esplai. Estudio Treball Social a la UB i jugo a volei. M’agrada molt la muntanya, escalar, fer ioga, nedar i anar amb xancles. Tinc moltíssimes ganes de portar inferns, d’aprendre del grup i les comonis i de passar-nos-ho super beeee!!!!
 • Ramon: Holiwis:) Sóc en Ramon, tinc 18 anys i serà el meu primer any com a moni, però el catorzè a l’esplai. Estudio enginyeria informàtica a la UAB, entreno judo i m’agrada molt la muntanya, els videojocs i la formula 1. Aquest any vinc molt animat i tinc ganes de conèixer els inferns i passar-ho super bee  ;^).
 • Martina: Eiiii!!! Sóc la Martina, tinc 19 anys i aquest serà el meu segon any com a moni i el dotzè any a l’esplai. Estudio Enginyeria de disseny idustrial a Elisava.M’agrada molt l’art, l’excursionisme , les flors i la dansa. Tinc moltesmoltes ganes de portar inferns i de poder aprendre molt amb el grup! Una abraçadaa :))
 • Darko: Holaaaa!!!! Sóc en Darko, tinc 21 anys i aquest serà el meu quart any com a moni i desè a l’esplai. Estudio enginyeria Informàtica a la UPC. M’agrada molt la natura en general… tant els animals com els paisatges, els esports i m’encanten els xandais. Tinc moltíssimes ganes de portar inferns, ja què crec que podem tractar coses molt interessants de manera divertida i també passar-ho molt bé jugant. Ens veiem als esplais segur que ens va supeeeer beeee <3

MONTEIXOS

 • Laia: Eiii! Soc la Laia i tinc 20 anys. Aquest any ja és el meu tercer any com a moni. Estudio bioquímica a la UB. M’encanta la música i la dansa. A més a més, m’agrada caminar i estar en contacte amb la natura. Encaro aquest curs amb moltes ganes de seguir coneixent a les infants i joves de l’esplai i molta il·lusió de portar montis!
 • Rita: Bonees!! Sóc la Rita, tinc 19 anys i aquest serà el meu segon any com a moni. Estudio Psicologia a la UB. M’agrada molt marxar els caps de setmana a la muntanya per desconnectar de la ciutat i sempre porto una llibreta amb mi per dibuixar i escriure. I aquest estiu m’he aficionat a fer fotos amb la càmera analògica. Començo aquest any amb molta energia i em ve molt de gust conèixer a totes les montis!! 
 • Tim: Hooolaaa!!!! Sóc el Tim, tinc 19 anys i porto 11 anys a l’esplai sent aquest el 2n com a monitora. Estudio Psicologia a la UAB. M’encanta la muntanya i l’excursionisme i perdre’m per tal d’explorar-la ( però m’oriento bé no us preocupeu!). També sóc una persona que li encanta xerrar de mil temes i aprendre’n! Moooolt motivaat per portar les montis aquest any i coneixe-les! Prepareu-vos que farem moltes excursions jejejejjee

BESSIBERRIS

 • Mercè Espinàs: Hola! sóc la Mercè! Tinc 20 anys i és el meu quart any com a muni. m’encanten els colors de tardor, els debats pedagògics i riure molt! ah, sempre que puc vaig descalça haha. tinc moltes ganes d’aprofitar les excus per desconnectar de la ciutat i conviure!!
 • Victor:Hola!! Sóc el Víctor:)! Tinc 19 anys i aquest sera el meu 3r any com a monitor. Estic estudiant veterinària a la uab. M’agrada molt els animals, la natura i les excursions (curtetes). Tinc moltíssimes ganes d’aquest curs i estic segur que sera xulíssim!!
 • Marina:Holaaa, Soc la Marina, tinc 21 anys, i quest es el meu 3r any com a moni, estudio educació, i em fa moooolta ilusió portar Bessis, ja que es l’any al que vaig entrar a l’esplai.