Esplai 1 de maig de 2021

Bessis!!! 

Hola Bessiberris! Aquest dissabte tornem a tenir esplai, yuhuuu!! Quedarem a les 16:30 al Parc del Turó Av. de Pau Casals, 19 (al costat de la diagonal). Recordeu que si no veniu aviseu al moni de contacte, al Dani. Una abraçada i fins dissabte!

 

 

 

Monteixooos!

Primer de tot perdonueu-nos pel retard! Tenim moltes ganes de veure-us aquest dissabte!

Com quedarem? A les 16:30 ens trobarem a la parada de FGC Peu del Funicular, acabarem l’esplai a les 19:30 al mateix lloc, un cop acabem podem baixar juntes cap al barri, com cadascú vulgui.

Com cada dissabte, haureu de dur el berenar, aigua, el fulard (important!) i moltíssimes ganes de passar un gran dia d’esplai!

Per últim, recordeu que el Biel és el moni de contacte del 3r trimestre i que qualsevol cosa li heu de comuniacar a ell! Ens veiem dissabte <3

 

Engriiis

Bones engris! Com esteu? Esperem que aquesta setmana estigui anant molt bé, i sinó va tant bé, no passa res! 

Dissabte com sempre començarem l’esplai a les 16:30 i l’ acabarem a les 19:30 a la Lola. S’ha de portar un bon berenar individual per recuperar forces i moltes ganes per fer l’esplai!

Recordeu si no podeu venir avisar a la moni de contacte,  la Cèlia.

Molts engripetons i ens veiem disabtee!! <3

 

CABIIIIS

Aquest dissabte ens tornem a trobar, quina il·lusió que ens fa a les moniiiis!!!!! Ha anat bé la setmana? Esperem que sí.

Ens trobarem tots a la Lola a les 16:30 i tornarem al mateix lloc a les 19:30! Recordeu que heu de portar un berenar individual super deliciós i sobretot, moltes ganes d’esplaii :)

Si no podeu venir heu d’avisar al Carles, 608 72 45 44. Una abraçada i fins aviat!!

 

INFEEERNS

Com esteuu?? Quines ganes d’esplai! Aquest dissabte ens trobem a les 16.30 a la Lola i acabarem a les 19:30 també al Local. Recodeu dur el berenar, no el podreu anar a comprar un cop haguem començat l’esplai. També porteu-nos les cartes respostes que així les podem anar guardant. Us deixem un giff pista de l’activitat que farem! Ja ens direu si l’heu endevinada. 

una abraçada infernal i fins dissabte! 

 

CANTIIISSSS

Hoooolaaa, com esteu? Teniu ganes d’esplai? Per aquesta setmana us hem preparat un esplai molt divertit i ple de sorpreses!! 

Quedarem a la Lola a les 16.30 i acabarem a les 19.30 al mateix lloc. Recordeu portar aigua i el foulard i aquesta vegada us demanem que feu volar la vostra imaginació i porteu un berenar del futur 🤖👽. 

Us recordem que si no podeu venir heu d’avisar al Tutu (616589231) que és el moni de contacte. Això és tot, ens veiem dissabte!!! Una cantiabraçada🥰 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.