ESPLAI 17/03/18

BESSIAMORES!

Aquest dissabte quedarem a la lola a les 16:30 i ens despedirem allà mateix a les 19:30! Podeu portar el vostre coixí preferit, mantes i batamantes (para amantes de las batas). I pel seu superanniversari………. ens portarà berenar la MAR! (Heu de mirar aquest video)     CANTALLOPS, ENGRILLONS I CABIROLS Cartell final xocolatada

Aquest cap de setmana aquests tres grups anirem al mateix lloc, quedarem al Parc Joan Miró a les 16 (davant del Poliesportiu) i acabarem al mateix lloc a les 19.

Participarem d’una gimcana i xocolatada amb altres infants del barri. Cada grup anirà amb infants de la seva edat de l’Agrupament Aldaia i l’Esplai Sant Miquel. El cas, és que són els 35 anys d’aquest últim esplai i anirem a celebrar-ho amb ells.

Esperem que fer barri us agradi tant com a nosaltres. La veritat és que fa setmanes que estem cooperant i fent feina. Estem supercontents del resultat i creiem que us pot agradar molt.

Hi haurà activitats molt divertides per a tothom, també per famílies. Així doncs, esteu convidades també a fer esplai aquest dissabte. Si us fan mandra les activitats no patiu, al parc hi haurà també zona de bar!

Per a més informació: Xocolatada Sant Miquel

Bon inici de setmana infernes!!!!!! Nosaltres tenim tantes ganes d’Esplai que ja el tenim a punt!!!! …i prepareu-vos per viure una experiència que probablement no heu viscut mai…pot ser màgica…depèn de vosaltres!!!  Atenció! Quedarem a les 16.30h a Plaça Universitat i acabarem a les 19.30h a la Lola. És important que porteu targeta de metro aquells que en tingueu! :) El berenar el portaran la Naiara, la Salma i el Ramón!!!!! FAMÍLIES!!!! Recordeu que després de l’Esplai hi ha Reunió de Colònies a la Lola (mireu el post anterior del suro!) !  Per cert! Nosaltres portarem el foulard! I vosaltres? Un petonet! Molt bona setmana :) Infimoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, amb molt amor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.