ESPLAI 15 DE GENER!

MONTEIXOOOOOOOS!! 

Hola Monteixeeeeeees!!!
Esperem que hagueu tingut una bona entrada d’any!! Aquest dissabte ens veurem per el primer esplai d’aquest any 2022, amb moltíssimes ganes🕺🏼🕺🏼
Quedarem a les 16:30 a la Lola i acabarem a les 19:30 també a la Lola! Haureu de portar el vostre berenar (com sempre i ja comprat) i molta energia també!!! Veniu que tenim moltes ganes de veureus i us hem de presentar un super projecteeeee…heheheh
Fins dissabte i molts montipetons!! 

Si algú no pot venir que avisi la Sepha – 618212288 (que es moni de contacte aquest trimestre) 

ENGRIIIS

Hola engrillons!!!!! Com esteu? Les monitores us trobem molt a faltar i tenim moltiiiiiiiiissimes ganes de veure-us😊😊😊😊😊!!!!

Com sempre ens trobarem a la Lola a les 16:30, i acabarem al mateix lloc a les 19:30!

Recordeu que heu de portar foulard, berenar i aigua!

Aquest trimestre canviem de monitora de contacte, i serà la MARTINA (663 409 605), així que si no podeu venir recordeu avisar-la!!

Una engriabraçada gegant i fins dissabte!!!

BESIBERRIIIS!

Hola boniqueees! Després de l’èxit del brou de nadal i els shows de l’excursió de nadal comencem el segon trimestre amb moltíssimes ganes! Ja sabeu que teniu una miqueta de deures pel dia 15 jeje. Doncs som-hi! Ens trobarem dissabte a les 16:30 a Can Batlló a l’entrada del carrer Constitució amb Mossèn Amadeu Oller i acabarem allà mateix a les 19:30. No oblideu que per l’esplai haureu de portar berenar i i el fulard!

Per últim recordeu que aquest trimestre canviem de moni de contacte i passa a ser la Paula (685573873) i que si no podeu venir l’heu d’avisar amb temps!!!! Ens veiem dissabte amb moltíssimes energiees! Un bessipetonàs!

Mr Bean Waving GIF - Mr Bean Waving Yes - Descubre & Comparte GIFs

CANTALLOOOOPS

Hoooolaaaaa Cantiiiiis! Com esteu? Han anat bé les vacances? Després d’aquestes supeeer vacances que esperem que us hagueu passat suuuper bé tornem a fer esplai ueeeeee 🥳🥳. Aquesta setmana quedarem a la Lola a les 16.30 i acabarem al mateix lloc a les 19.30. 

Com sempre heu de portar berenar, aigua i foulard. 

Recordeu avisar a la Salma (663 73 44 72) en cas de no poder venir. Ens veieeem dissabteeeee, quins nerviiiiissss!!!

Moltissims cantiiiipetoooons🤗🤗🤗

Cielo Estrellados GIF - Estrellas Cielo Noche - Discover & Share GIFs

INFEEEERNS

Eeeeiii infeerns!! Com han anat les vacances de Nadal? Esperem que súper bé i que tingueu les piles ben carregades per tornar a fer esplais a topee. Les monis tenim moltíssimes ganes de veure-us i molta energia per aquest trimestre!

Aquest dissabte quedarem a la Lola a les 16:30h i acabarem a les 19:30 al mateix lloc. Recordeu que heu de portar el foulard i el berenar. Per últim, si no podeu venir recordeu que heu d’avisar al Max (657 898 667), que és la moni de contacte.

Això és toot, una abraçada gegant i fins dissabteee!! 😈❤️

 

CABIROOOOOLSSS

Hoooolaaaaa cabiroooleeesss! Com esteu? Han anat bé les vacances? Després d’aquest temps de desconnexió i descans tornem a fer esplai ueeeeee 🥳🥳. Aquesta setmana quedarem a la Lola a les 16.30 i acabarem al Turó Park a les 19.30. En cas que famílies no pugueu ser allà aquesta hora feu-nos-ho saber i tornarem amb els cabis a la Lola plegades però heu de contar que arribarem una mica més tard. Com sempre heu de portar berenar, aigua i foulard. 

Recordeu avisar a la Sara en cas de no poder venir. Ens veieeem dissabteeeee, quins nerviiiiissss!!!

Una súper cabiabraçaaaadaaaaaaaaaa 🤗🤗🤗

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.