Esplai 15/12 + pagues i senyal de l’excursió d’hivern

Pagues i senyal Excursió Hivern

Hola famílies! Aquest cap de setmana es faran les pagues i senyal de l’excursió d’hivern, que ja està molt apropet! Podreu pagar abans de començar l’esplai (16h-16:30h) i un cop haguem acabat (19:30h) al mateix local. Si voleu també podeu fer el pagament per transferència, però ha de ser abans del dissabte! (si ho feu per transferència informeu-ho a alguna monitora del vostre grup) Al tractar-se d’una excursió conjunta, aquesta costa 15€ per infant.

MONTEIXEEEEEESSSS Holaholaaa!!! Perdoneu per penjar el suro tan taaard, hem estat liadetes. Aquest dissabte quedarem a la parada de metro Urgell (L1, vermella) sortida pel carrer Urgell a les 16:30h i acabarem allà a les 19:30h. Esperem que vingueu amb moltes ganes i energia per aquest super esplai que haurem de parlar moltes coses que repercutiran en tot el curs (chan chaaaaan). El berenar el portaran: el Ramón i la Salma! Si no podeu venir o arribeu més tard aviseu a la moni de contacte que és la Paula (685573873) Molts petooons i fins demà! CABIROOOOOOOOOOLS!!!! Uolaaa Cabis!! Què tal ha anat el pont? Esperem que hagueu pogut carregar piles per aquest dissabte perquè l’últim esplai de l’any serà geniaaaaaaaaal!!! Així que ja sabeu, com sempre quedem a les 16:30h a la Lola i acabarem cap a les 19:30 al mateix lloc. Pel que fa aals berenars, justament a l’esplai d’aquest finde NO caldrà que ningú porti berenar! (Ja veureu perquè… sorpresa sorpresaaaaa…) IMPORTAAAN– Aquest finde són les pagues i senyals de la excu d’hivern! Tant abans com després de l’esplai podreu pagar els 15€ que costa com a excu conjunta, així que avisades esteeeu Apa, ja està! Ens veiem dissabtee, qualsevol cosa el moni de contacte és el Pauxi (660441770) Nus vemuuus! Moltes cabiabraçadeeeees!!     ENGRI ENGRI ENGRILLONSSS Hola hola!! Com ha anat el pont?? Sabem que algunes de vosaltres heu vist neu… jeje Aquest finde serà l’úlitm esplai de l’any, però no patiu, que farem coses suuuper xules!!! Així doncs, ens veiem com sempre a les 16:30h a la Lola i acabrem a els 19:30 al mateix lloc. Podeu veure qui portar el berenar al magnífic calendari de berenars!! OJO: Aquest cap de setmana són els pagaments de la excu hivern (15€ infant). Si no podeu venir presencialment abans o després de l’esplai, haureu de fer transferència i avisar que s’ha fet. Com sempre, per qualsevol cosa aviseu a la Mònica (608974430) Fins dissabte!!! Engribesitosss

BESSIIIIIS

Uola bessuguets! Aquest dissabte és l’últim dia per acabar de fer els preparatius de l’excursió d’hivern, quins nervis! Aprofitarem per mirar com van les comissions i actuacions, fer el taller (ja que el dissabte que ve no tindrem temps) i acabar d’aclarir tots els dubtes, per això és imprescindible la vostra assistència <3 <3. Quedarem a la Lola a les 16:30h i acabarem allà mateix a les 19:30h.

El berenar ens el portaran el Tutu i la Mariona, bien! Recordeu que en cas de no poder venir (que no passarà, oi que no?) heu d’avisar la vostra supermoni de contacte Clàudia (671358729).

REUNIÓ DE FAMÍLIES: Aquest dissabte també aprofitarem per fer la reunió amb les famílies! Començarem un cop acabat l’esplai (19:30h-20:15h) al mateix local. Parlarem una mica sobre com està anant el curs, com veiem el grup i com enfoquem els dos trimestres que tenim per davant. Recordeu que podeu portar totes les propostes de millora, temes a tractar i dubtes que tingueu! Fins dissabte!

Bessssssicos!!   CANTIIIS Teniu ganes de fer que l’últim esplai de l’any sigui SUPERDIVERTIIT?!! Aquest dissabte quedem  com sempre a la Lola a les 16:30 i acabarem al mateix lloc a les 19:30. El brenar el portaran el Pau i el Matías, aviam si ens sorpreneeu ;) Recordeu que es faran les pagues i senyals de la excursió d’hivern abans i després de l’esplai. Si teniu algun dubte o voleu dir qualsevol cosa recordeu avisar per privat a la Saskia. Ens veiem dissaaaabteee!!  

iiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNfffeeeeeeRRRRRRRRRnS

Aquest cap de setmana esperem agafar-vos amb el mode cineasta on perquè anirem al cineeeeeeee (ueeeeeeeeee) Sep, reserveu les emocions pel dissabte *-* . Concretament, anirem a cine TEXAS (carrer Bailen 205, a Gràcia), i com la sessió comença a les 16h, quedarem a les 15:45h a la porta del cinema. (sigueu suuuuuper puntuals, és important). Acabarem cap a les 18h, però com voldrem berenar i comentar la peli, estarem 19:30h un altre cop a la lola. Si teniu T16, porteu-la per si tornem amb metro (si no, no us preocupeu que l’esplai posarà T10 per qui no en tingui). El berenar el portarán la Laura i l’Edu. Recordeu que per a qualsevol cosa, el moni de contacte és en Lucho (647006889).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.