ESPLAI 12/03/2016

ENGRILLONS

Hola Hola Engrillones!! Perdoneu el retard del suro!! Aquest dissabte ens trobarem com sempre a la Lola a les 16:30h i acabarem a les 19:30h. Els encarregats de portar berenar aquesta setmana seran…. el Simón i la Juliette!!! Recordeu avisar a la Ceci (693 80 01 01) si no podeu venir. Una Engriabraçada dels vostres engrimonis!!

HOLA HOLAA CANTALLOBES I CANTALLOPS!

Com esteu bonics i boniques????? Nosaltres tenim moltes moooltes ganes de fer esplai amb vosaltres i per això aquest cap de setmana anirem a un lloc suuuuuuuuuuuper xulíssim! ATENCIÓ! ANIREM AL TEATRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La obra comença a les cinc i anem a la Fundació Miró, així que QUEDAREM A LES 16.00H A LA LOLA! I arribarem a les 19.30 al mateix lloc.  IMPORTANT! Recordeu de portar la T12 (els que en tingueu) i, com sempre, el foulard! Aquest dissabte portaran el berenar LA NELLIE (menjar) i EL BIEL (beguda). Això és tot floretes!!!!! Ens veiem Dissabte amb tanta energia com sempre!!!!!!!!!!!!!!!!! CANTIPETONETSSSSSS

CABIROLS I CABIROLES!

Holaa hola!! Com va la setmana? Desitjant que arribi dissabte per a poder fer esplai? Sabem que sí! Doncs bé, aquest dissabte viurem l’últim esplai del trimestre. Quedarem, com de costum, a les 16:30h a la LOLA i acabarem a les 19:30h al mateix lloc. Aquest cop, les superafortunades persones que hauran de portar berenar són: el TOMÀS SÁNCHEZ,  el MAX i la MERCÈ !!! Esperem que vingueu amb molta energia i moltes ganes de passar-ho bé, Molts cabipetons dels vostres monis!

INFERNES I INFERNS!!!

Aaaaquest dissabte ens tornem a veure les cares en el que serà un ESPLAI ESPECIAL!! I perquè serà tan especial?? Doncs per exemple… quedarem a les 12:30h a la lola i tornarem a les 20:00h al mateix lloc. Això vol dir que, efectivament, dinarem a l’esplai! Per tant haureu de portar tots i totes el vostre dinar. Porteu també T-12 si en teniu, sinó una T-10 (aquest cop sí que la farem servir!). El berenar el posarà l’esplai. Recordeu que si no podeu venir heu d’avisar al Pau (638731905). Us esperem a tots amb ganes d’esplai!!  

BESSIBERRIS

Hola Bessis! Sisi ja tornem a ser aquí! L’últim esplai del segon trimestre. Tal i com us vam dir fa uns dies per WhatsApp, tenim algunes sorpreses preparades per vosaltres!! Nervis!?!?!?! Quedarem al local de l’esplai a les 16:00h. Acabarem al mateix lloc a les 19:30h. Haurem d’acabar d’enllestir tot el de colònies, per això avancem mitja hora l’hora d’inici. ATENCIÓ! porteu agendes personals! Ens portarà el berenar… el Roger i el David! que sigui ben bo, eeh! Si no podeu venir o teniu qualsevol dubte, recordeu que podeu preguntar-li Lop! BESSItoos!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.