ESPLAI 12 DE FEBRER

MONTISSSS

Hola monteix@s, com esteu com esta anant la setmana????? Aquest cap de setmana farem esplai el DIUMENGE a les 16:30 al local Lola :) serà un esplai molt chil🤙
Farem una mica de cienforum! Ueeeee😷😷.

Moltissims montipetons 💋

BESIBERRIIIIS!!!

Com esteeu? Piles carregades? Som-hi, aquest dissabte farem esplai matinal, això vol dir que ens trobarem a les 9:30 a davant del CAP de Borrell (Comte Borrell 305) i acabarem a les 12:30 molt a prop d’allà.

Aquest cap de setmana, ens portaran l’esmorzar en Louis i la Mar!!! Recordeu que per qualsevol coseta que ens hagueu de dir la Paula és la supermoni de contacte! Porteu el fulard i sigueu suuuuper puntuals, sispliiis, que sinó no podrem fer tot el que tenim preparaaat :(

 

 

 

 

INFEEERNS

Holaaaa!! Com esteeu?? Com ha anat la setmana?? Esperem que súper bé i que estigueu carregant a tope les piles per dissabte! Les monis tenim moltes ganes de tornar a fer esplai aquest dissabte!

Aquest cop serà diferent, farem esplai matinal! Quedarem a la Lola a les 9:30h i acabarem al mateix lloc a les 12:30h. L’esmorzar el portaran la Joana i el Simó, ueee!🍊🍏

Recordeu que per a qualsevol cosa heu d’avisar a la moni de contacte que aquest trimestre és l’Olaf.

Fins dissabteeeeeee!

Una abraçada infernal😈✨

 

CABIROOOLS

Hola cabiiiis!!!

Com està anant la setmana?? Les monis tenim moltes ganes de tornar-vos a veure!

Com ja sabeu, aquest dissabte farem esplai matinal, quedarem a les 9.30 a la Lola i ens quedarem a l’esplai fins l’hora d’acabar, les 12.30. 

Haureu de portar el foulard, aigua, un got i molta energia i imaginació! A més, l’esmorzar el portaran el Blai, la Nélie i el Roger, segur que ens portareu un esmorzar molt bo i saludable. Recordeu que hi ha un celíac al grup!!!

Recordeu avisar al Tim si no podeu venir!

Ens veiem dissabtee <3 

CANTALLOPS

Hola cantiiiissss!!!

Esperem que hagi anat super la setmanaa, les monis tenim moltes ganes de fer esplaii. Recordeu que aquesta setmana l’esplai és matinal, quedarem a la Lola a les 9:30 i acabarem a les 12:30 al mateix lloc.

Aquest cop l’esmorzar el posarà l’esplai, així que no cal que ningú en porti. Tot i això, si que haureu de portar el foulard, l’aigua i una manteta que utilitzarem per fer l’esplai (no patiu, no es farà malbé :) )!!!

Ens veiem dissabte 😊, i ja sabeu que si no podeu venir, aviseu a la moni de contacte, que aquest trimestre és la Rita (616374989).

ENGRIIIS

Hola engrillooooons!!

Com ha anat la setmana?? Les monitores tenim moltes ganes de veure’us!!

Aquesta setmana farem esplai matinal, així que quedarem a les 9:30 a la Lola i acabarem a les 12:30 al mateix lloc!!

Aquest cop l’esmorzar el posarà l’esplai, així que no cal que ningú en porti. Tot i això, si que haureu de portar el foulard, l’aigua i una manteta que utilitzarem per fer l’esplai (no patiu, no es farà malbé :) )!!!
Recordeu que si no podeu venir heu d’avisar al Víctor (667 28 69 44)!!
Fins dissabte!!! Una abraçada suuuper forta!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.