COLÒNIES VIRTUALS 2020

Bona nit BOIX!

Demà començarem les COLÒNIES VIRTUALS. Les monis crèiem que no podíem quedar-nos de braços creuats veient com ens quedàvem sense colònies i aquests dies hem estat preparant unes colònies que començaran demà.

Dimecres al matí, us enviarem per whatsapp, instagram i el suro un vídeo on infants i joves descobriran el centre d’interès.

Durant cinc dies anirem fent vàries activitats que us presentarem cada matí.

Però com que volem que siguin unes colònies el més reals possibles, hi haurà un dia que farem una activitat conjunta tot l’esplai! I és aquí on necessitem la vostra ajuda: el divendres al matí a les 11:30 haurem de connectar-nos als següents enllaços:

https://meet.jit.si/platanBoix (cantisengiscabis)
https://meet.jit.si/cireraBoix  (cantisengiscabis)
https://meet.jit.si/sindiraBoix (inf-montis-bssb)
https://meet.jit.si/mandarinaBoix  (inf-montis-bssb)

Cada enllaç és una sala on es farà l’activitat (així és menys caos), en cas que a casa sigueu germans de diferents grups i només teniu un ordinador, us haureu de posar d’acord en quina sala estar, l’activitat és la mateixa per tots i totes. Famílies que tingueu algun problema o dubte sobre aquesta activitat poseu-vos en contacte amb les vostres monis de contacte de cada grup.

Dissabte farem activitats per grups, en principi en horari d’esplai, però pot ser que alguns grups ho variïn, les monis avisaran a cada grup!

I diumenge, com totes bones colònies, farem una vetllada per celebrar que, un any més, hem tingut colònies, encara que hagin sigut diferents!

Ens veiem demà al matí, us enviem tot l’escalf de l’equip de monis!
Salut i Boix!
 

JA ESTÀ A PUNT D’ARRIBAR L’ACTIVITAT CONJUNTA VIRTUAL!!

Bona niiit Boix🤗
Sembla que aquesta tarda la patata ha decicit ser de detectiu. 🕵🏼‍♀Tot i ser el seu primer dia en l’ofici s’ha trobat amb un crim. Al ser una detectiu poc experimentada, demà necessitarà la vostra ajuda. 🕴🏻🕴🏻
Ens veiem demà a les 11:30 per a resoldre aquest assassinat!🧐

Per assegurar que demà anirà tot rodat podeu provar de connectar-vos a les sales avui per comprovar si funcionen i potser coincidiu amb altra gent de l’esplai que també està comprovant-ho😉

https://meet.jit.si/platanBoix (cantis-engis-cabis)

https://meet.jit.si/cireraBoix (cantis-engris-cabis)

https://meet.jit.si/sindiraBoix (inf-montis-bssb)

https://meet.jit.si/mandarinaBoix (inf-montis-bssb)

ENS VEIEM DEMÀ A LES 11:30!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.