Campaments Bessis

Holaaaaa!! 

Ja queda molt poquet per marxar! En aquest suro us recordem la informació imprescindible que heu de tenir en compte per marxar. 

Grup 1: 

Quedem demà 13/07/2020 a les 10:45h a Sants Estació, davant del Calcedonia, PUNTUALITAAAAT, on us prendrem la temperatura i recollirem el document Declaració de responsable famílies, que podeu trobar al correu que va enviar el Salva o al grup de whatsapp:) Heu de portar l’esmorzar i el dinar del primer dia i la targeta sanitària. Com vam dir al correu podeu portar fins un màxim de 15€ en efectiu per gastar allà. És important portar mascaretes per tots els dies que estigueu o una de tela amb filtres recanviables. 

Per tornar agafareu el tren a Llançà el dia 20 a les 17:44h. 

Grup 2: 

La Salma té els diners per comprar el bonotren fins a Llançà, haureu d’agafar el R11 regional direcció Portbou que surt a les 10:46h. Us haureu de prendre la temperatura a casa. Us recomanem quedar a les 10:15h per poder comprar el bonotren amb tranquilitat i no perdre el tren. Quan arribeu a Llançà les intendentes us vindràn a buscar. Heu de portar el document Declaració de responsable famílies, que podeu trobar al correu que va enviar el Salva o al grup de whatsapp, i la targeta sanitària. Com vam dir al correu podeu portar fins un màxim de 15€ en efectiu per gastar allà. És important portar mascaretes per tots els dies que estigueu o una de tela amb filtres recanviables. 

Un cop arribeu a Llançà les monis comprovarem la temperatura un altre cop. La moni de contacte serà la Paula (685573873) quan estigueu a 20-30 minuts de Llançà o qualsevol cosa que necessiteu contacteu amb ella. 

El dia 26 tornem a Barcelona amb el tren que surt a les 16:14h. 

Tenim moltes ganes de veure-us i marxar de campaments amb vosaltres!! Esperem que vingueu amb les piles carregades ;)

Besiiis :* 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.