Esplai 8/2

Bones esplai, aquest dissabte farem cobraments del segon trimestre i la excursió de la neu. Aquests cobraments seran 30 minuts abans de que comenci l’esplai i just després.

Recordeu què la excursió són 15€ per infant, i el trimestre 70€ per infant únic a l’esplai i 63€ per infant amb germans a l’esplai.

MONTEIX@S

Holaaa holaaaa, ja ens tornem a veure ueee!! Teniu ganes de fer esplai nosaltres moltissimeees :) Ens veurem a la Lola a les 16 30, i acabarem a les 19 30 al mateix lloc. Recordeu que és important que intenteu venir. Si no podeu venir o veniu mes tard recodeu enviar un missatge al moni de contacte que es el Darko (636866686). El berenar el portaran la Laia i la Mar :)

ENGRILLOOOOOOONSS

Holaholaaa!! Tenim moltes ganes de tornar a fer esplai després d’haver conegut el nostre cirerer! 🍒 Recordeu portar la cirera màgica🌟 i alguna cosa per explicar-nos com l’heu feta servir durant la setmana! El berenar d’aquesta setmana el portaran l’Eloi i la Laura, recordeu que hi ha persones amb intoleràncies (gluten). Ens veiem dissabte a les 16:30 a la Lola. Veniu amb molta energia i ganes de viure mes engrimoments junteeeeesss!! 🌸 Important: Aquest dissabte s’han de fer també els pagaments de trimestre i de l’excursió d’hivern! Recordeu que per a qualsevol cosa el moni de contacte és en Dani: 600 382 559

INFERNSS!!!

Bones boneeees infernes! Com va la setmana? El dissabte quedarem com sempre a les 16:30 a la Lola i acabarem allà a les 19:30! El berenar el portaran la Juliette i l’Emma. És imprescindible que porteu moltes ganes de passar-ho suuuuuperbe!!! Recordeu confirmar l’assistència a la moni de contacte, la Marina (615291817).

CABIROOLS!!

Hooola cabiiis!! Després de la supeer excursió que vam fer ja tenim ganes de tornar-vos a veure!! Ens trobarem com sempre a la Lola a les 16:30 i acabarem allà mateix a les 19:30. Portaran berenar (preferiblement sense excés de plàstics i processats) el Biel i el Víctor. Recordeu que la moni de contacte ara és la Sara (628225486), qualsevol cosa li heu de dir a ella!!!!

CANTALLOPS!!!

Com va la setmana?? Teniu ganes d’esplaii? Nosaltres més!!!!! Quedarem com sempre a la Lola a les 16:30 i acabarem allà a les 19:30. Recordeu que si no podeu venir heu de contactar amb la Mercè (677741544). Portaran berenaaaar………… el Marc Balmes i el Marc Mínguez !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.