ESPLAI 12 DE MARÇ

 

CABIROOOLS!

Hoooolaaaa cabiiiiis!!!!

Aquest cap de setmana farem un esplai una miqueeeeta especial, ja ho veureeeeu!

Quedarem a les 16.30 a la Lola i acabarem també a l’esplai a les 19.30.

El berenar el portaran l’Aina Domingo, el Marc Serrano i el Guille!!! Segur que ens portareu cosetes bonísimeees. La resta recordeu portar foulard, aigua i got! I si no veniu és molt important que aviseu al Tim.

Fins dissabteee❤️

BESSISSSS

Eiiii bessiberris, com esteeeeeeuu? quines ganes d’esplai!!!!

Aquest dissabte quedarem a les 16:10 a la Lola, perquè després ens mourem i així teniu temps de deixar les coses del berenar. Porteu el foulard, que es noti que som d’esplai. Tornarem a la Lola a les 19 per tal de poder preparars els berenars, ueee!

El berenar per l’esplai ens el portaran la Joana i el Tomàs, esperem que porteu quelcom ben bo. Recordeu que si no podeu venir heu d’avisar a la moni de contacte, la Paula.

Bessissss<3<3

HOLA BOIX! VOLEM INFORMAR-VOS QUE AQUEST DISSABTE EL GRUP DE BESIBERRIS VENDRAN BERENARS UN COP ACABEM L’ESPLAI, A LES 19:30 COM A PART DE LA SEVA CAMPANYA ECONÒMICA PER MARXAR DE CAMPAMENTS! US CONVIDEM A TOTES A PASSAR UNA BONA ESTONA I PRENDRE ALGUNA COSETA UN COP ACABEM L’ESPLAI! PER TANT, A AQUELLES QUE US TOQUI PORTAR BERENAR US RECOMANEM QUE EN PORTEU POQUET I RESERVEU UNA MIQUETA DE GANA PER DESPRÉS! UN BESIPETÓ!

ENGRIIIIIIS

Hola engriiis!! Com esteeu?? Com ha anat la setmanaa?? Les monitores tenim moltíssimes moltíssimes ganes de veure-us aquesta setmana i ensenyar-vos la sorpresa que tenim preparada! Per aquest esplai haureu de portar rollos de paper de vàter, pots de iogurt o cartró si en teniu per casa!

Quedarem a la lola a les 16:30 i acabarem a les 19:30 al mateix lloc. Aquesta setmana portaran el berenaaar… el Pau i l’Ariadna uueeee.

Recordeu que si no podeu venir heu d’avisar a la moni de contacte que aquest trimestre és la Martina.

Una engriabraçada i fins dissabteee🧡


CANTALLOOOOPS!

Hola holaa! Com esteu, cantiiis?! Aquest cap de setmana tenim moltíssimes ganes de veure-us i poder passar una gran tarda! A més, us tenim preparada una súper sorpresa (haureu de portar roba que no us faci molta pena embrutar!). Ens trobarem a les 16:30 a la lola i acabarem a les 19:30 al mateix lloc!

Aquest dissabte ningú haurà de portar berenar, ja us el posarem nosaltres jujuju. El que sí que haureu de dur serà el fulard, cantimplora i moltíiiiissima energia de l’esplai!  Recordeu que si no podeu venir haureu d’avisar a la Rita (616374989)!

Ens veiem dissabtee! Una cantiabraçadaa <3

MOOOONTIIIS!

Holaaa montiiiis!!  Com esteu? preparades per l’esplai d’aquesta setmana?

Quedarem a les 16.30 a la lola i acabarem a les 19.30 al mateix lloc. Serà un esplai una mica especial, ja veureu perquè… Aquesta setmana portaran berenar l’Aleix, el Guillem i la Daniela.

Recordeu que si no veniu heu d’avisar a la Sepha per privat, que és la moni de contacte d’aquest trimestre. El número és: 618 212 288. 

Això és tot, una montiabraçada i fins dissabteee!! <3

INFEEEERNS

Eioouu!!!

Aquest dissabte quedem a les 16:30 a la Lola amb molta energia i ganes de passar-ho super bé 🌞!!!!

Acabarem a les 19:30 al local :))))

Aquesta setmana porten berenar…..la Clàudia i el Nicooo!!!!

La moni de contacte és l’Olaf, recordeu avisar-lo si no veniu!

Una mega abraçada i ens veiem dissabteee!!!!!🌺🌱💐🦋

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.