Campaments 2020

Què són els campaments de l’Esplai Boix?

Activitats, convivència i educació en el lleure. Quan arriben els campaments, al Boix aprofitem per marxar tretze dies de colònies! Marxem a un terreny d’acampada on convivim junts i juntes els grups de Cantallops, Engrillons, Cabirols, Inferns i Monteixos i gaudim de l’entorn natural i de les activitats que prepara l’equip de monitors i monitores. 

Què fem?

Durant l’estada dels campaments,  els i les monitores preparem jocs i activitats, excursions, tallers de manualitats i de cuina, i també moltes sorpreses!! Sempre en base a un Centre d’Interès, que és l’eix d’animació central dels campaments.

Als campaments de l’Esplai Boix hi ha moments per a tot. Encara que compartim espais i activitats tot l’esplai conjuntament, hi ha espais i moments per treballar en grups d’edat. Per grups fem una ruta de tres a sis dies pels pobles dels costats( en funció del grup d’edat els dies de la ruta). En canvi, conjuntament fem una activitat, la vetllada, els temps lliure, els serveis i mil coses mes!

Creiem, a més, en les responsabilitats dels infants i adolescents, de manera que aquests i aquestes participen de les tasques bàsiques per a una bona convivència, que anomenem serveis (parar i desparar taula, mantenir els espais i entorn nets i el material en ordre, etc).

Als campaments del Boix fem de tot en convivència amb tots els infants i joves i els monitors/es.

Terreny:

aquest any anem al terreny d’acampada Costança.

Dates:

Degut a la situació d’excepcionalitat, alguns grups faran campaments diferents de l’habitual:

Cantallops: del 25 al 31 de juliol

Engrillons i Cabirols: Hi haurà dues tandes, una del 18 al 24 i l’altra del 25 al 31

Inferns i Monteixos: del 18 al 31

Preus:

1 setmana: 120€

2 setmanes: 210€

Aquest any els pagaments hauran de fer-se per transferència bancària:

ES57 1491 0001 2120 7114 1721

Pujades i baixades:

18 de juliol: Ens trobarem BEN PUNTUALS a les 8:45 al local de l’esplai. Els autocars marxen a les 9:15.

24 de juliol: Els grups que baixen, se’ls haurà de venir a recollir a Escalarre durant el dia.

25 de juliol: Els grups que pugen hauran de venir amb cotxe fins a Escalarre.

31 de juliol: Arribarem cap a les 20 a la Lola. Les famílies que puguueu us agraïrem que hi sigueu una estona abans per ajudar a descarregar la furgoneta, que arribarà a l’esplai cap a les 19.

FAQS:

A les reunions de grups ja es va explicar com ens estem adaptant als protocols contra la Covid-19. De totes formes, us en fem un breu resum:

  • A les tendes hi podran dormir 2 o tres persones en funció de la mida de la tenda. L’esplai té tendes suficients per complir aquest requisit.
  • Cada infant es farà responsable dels seus plat, got, coberts i cantimplorz (d’1 litre) i cadascú haurà de fer-ne la neteja i desinfecció després de cada àpat. Les monitores ja hem preparat un circuit per garantir-ho.
  • Cadascú haurà de portar una caixa de fruiteria (de plàstic). També caldran 2 mascaretes de cotó/casolanes i una quirúrgica.
  • El dia que marxem, tothom haurà de presentar una declaració responsable (adjuntada a peu de de pàgina) conforme els infants no han tingut símptomes ni contacte amb gent contagiada els últims 14 dies.
  • L’esplai té termòmetres a distància i gel hidroalcohòlic.