INFORMACIÓ IMPORTANT CAMPAMENTS!

HOLA BOIXIFAMÍLIEEEEEEES, Estigueu molt atentes a aquest email en què donarem informació de CAMPAMENTS. (Recordem que són del 14 al 27 de juliol, al terreny de Campllong, Meranges)
  1. Avui s’inicia el període per fer la PAGA I SENYAL, són 50€.
Ho podeu fer per transferència bancària*** o presencialment. Per fer-ho presencialment  només tindreu el dissabte dia 9 de juny, abans (16/16:30h) i després (19:30/20h) de l’esplai. El 9 de juny també es considerarà la data límit per fer la paga senyal per transferència i, per tant, per inscriure’s als campaments.
  1. Dissabte dia 9 de juny a les 20h hi ha una reunió per a les famílies noves, o que no siguin de l’esplai. En aquesta reunió es donarà informació general dels campaments, i es resoldran dubtes. En aquesta reunió podrem recollir pagaments i fitxes.
  2. Les famílies de fora que no tinguin l’infant a l’esplai han d’imprimir i omplir la fitxa de dades d’aquest link: http://www.ceboix.org/wp-content/uploads/2017/09/Fitxa-autoritzaci%C3%B3-infant_jove_CURS.pdf
IMPRESCINDIBLE!!! S’haurà d’entregar aquesta fitxa el dia 9 de juny. Abans (16h) o després (20h) de l’esplai.  (En cas de no poder venir, poseu-vos en contacte amb algun monitor/a o envieu un correu) Això és tot!!! Aviat sortiran els pressupostos (rondaran els 200€) i en acabar el període de la paga i senyal, s’iniciaran els cobraments oficials (9-10 de juny). SALUT I BOIX :) ***IBAN PER INGRESSAR LA PAGA I SENYAL: ES57 1491 0001 2120 7114 1721

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.