EXCURSIÓ 3 I 4 DE MARÇ

¡BESSIS!

En efecte, arriba l’entrada al suro més esperada de l’any!! Ara fora bromes, ens disculpem (enormement) per penjar tan (tan) tard el suro. Ja us ho explicarem amb detall però hem tingut molts problemes organitzatius. Però bé, malgrat l’odissea aquest cap de setmana el grup de bessis marxem d’excursió a Llagostera. Aprofitarem, a més, l’estada per aquestes terres per visitar Girona! Dormirem a un local que ens deixa el Papu Tisores, un esplai del poble. Quedarem dissabte a l’Estació de Sants a les 9.20 h i arribarem diumenge al mateix lloc a les 18.39 h. Demanem màxima puntualitat! Com ja sabeu, ens espera una excursió genial i molt especial, que inclou un taller sorpresa que us encantarà! Coses a portar:
  1. 10€
  2. Targeta sanitària
  3. Màrfega/rollito/esterilla/estoreta
  4. Tots els apats
  5. Foulard
  6. (Recordatori pel Pol: portar el millor joc)
  7. (Si Àlex, pots portar la guitarra)
Qualsevol cosa parleu amb el Pol (675 451 420), monitor de contacte des que l’Arnau no té WhatsApp. Una abraçada i fins demà! Resultado de imaxes para llagostera CANTALLOBES I CANTALLOPS!! Hola! Ens tornem a veure aquest cap de setmana en una magnífica excursió!! Anirem a Comarruga, coincidint amb els nostres amics i amigues Engrillons. Quedarem dissabte a les 9:40h a Sants Estació i arribarem diumenge a les 17:00h. Recordeu que heu de portar: el foulard, les targetes sanitàries, els 10€, tots els àpats (2 dinars, 1 sopar, 2 esmorzars i 2 berenars). No caldrà portar rollito (màrfega) aquest cop ja que dormirem ben calentetes en llits ;) Tot i això no escatimeu amb la roba d’abric que mai sobra! Tampoc us oblideu de la cantienergia, motivació i tooot  l’amor que sempre aporteu! Tenim moltes ganes de saber com ha anat la setmana de l’Eloi amb la Cantilluna, vosaltres no? Ens veieem dissabte! Molts cantipetoneeeets!     Hola, holaaaaa INFERNES I INFERNS!!!!

Aquest cap de setmana marxem d’excursió! Anirem a l’Alberg de Manresa!!!!! Quedarem Dissabte a les 9.20 a l’Estació de Sants i arribarem Diumenge a les 17.30h al mateix lloc.

Recordeu portar el foulard, les targetes sanitàries que no tinguem, els 10 euros, tots els àpats i tot allò que considereu necessari per marxar un cap de setmana (com les ganes, la motivació, l’amor… ;))!!!! Té tota la pinta que aquest cap de setmana farà moooooooooooolt fred així que afegiu a la motxilla un extra de roba d’abric!

Ale! Fins Dissabteeeeeeeeeeeeeee Petonets infernals!   ENGRILLOOOONS Hola macos i maques! Aquest finde anirem d’excursió a un alberg de Comarruga a passar-ho súper bé!! Quedem a Sants (on sempre, davant la cafetería ARS) a les 9:40h i arribarem diumenge a les 17:00h al mateix lloc. Haureu de portar abric que aquesta setmana les temperatures han embogit i fins i tot HA NEVAT A BARCELONA!   També recordeu portar tots els àpats (2 esmorzars, 2 berenars, 2 dinars i 1 sopar), el foulard, la tarjeta sanitària i els 10€ així com molta alegría i abraçades!!   Ens veiem dissabte!!!   CABIIIIIS!!! Hola hola pepsicolaaa!! Amb ganes de que sigui ja el finde? Nosaltres no podem esperar!!! Bé doncs, aquest cap de setmana anirem al cau de St. Vicenç dels Horts. Molt important: quedarem a Plaça Espanya a les 10:00h davant de les torres venecianes (són les dos torres enormes que estan juntes!!). Arribarem el diumenge un altre cop a plaça Espanya a les 17:45h. Cosets importants que hem de portar:  àpats (2 esmorzars, 2 berenars, 2 dinars i 1 sopar), el foulard, la tarjeta sanitària i els 10€ de l’excursió!! I sobretot màrfega ja que dormirem al cau!! Ens veiem dissabte carregats de ganes i desitjos de fer una superexcu!!!!;) Petonsss cabirolics😚😚

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.