ESPLAI 8/10

Hooola holaaaa!!!👋🏼❤️

Després d’un suuupeeer primer dia arriba el primer esplaaaii!! En teniu ganees? Les monis moltíssimeeees!!!!🥳🥳🥳

Aquesta vegada el suro es conjunt perquè us tenim preparada una sorpresa!!🤪

Quedareem tot l’esplai a les 16:30 a davant l’estàtua de la Dona i l’Ocell al Parc Joan Miró ( Si algú no pot portar l’infant directament allà que el porti a les 16 al local que vindrà amb les monitores). Acabarem a les 19:30 al mateix lloc!

Que s’ha de portar?

-Foulard 💙

-Aigua 🥛

-MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLTA energiiiaaa!!! 🤸🏽‍♀️🏃🏽‍♂️🔥

A cada grup hi haurà dues o tres persones que portaran el berenar pel seu grup, recordeu que hem d’intentar que hi hagi el mínim plàstic possible i hem de tenir en compte les especificitats alimentàries del grup! A més, si no podeu venir recordeu avisar a la moni de contacte del vostre grup!!!

Cantallops: BON DIA CANTISSSSS!💛

Com ha anat la setmana? Esperem que super xuliii!!🎊. Ens veiem aquest dissabte amb mooolta energia. RECORDEU  que els hi toca portar berenar🍏🍩 a la Salma i a la Joana. WEEEEE❗️❗️ Recordeu que hem quedat al Parc del Joan Miró a les 16:30
El moni de contacte aquest trimestre serà el CARLES (608724544). 

Sobretot aviseu si no podeu venir. Fins dissabtee!!!

Engrillons: Bon diaa engrisssss!!!! Esperem que la setmana hagi anat mooooooolt bé!!!🎊 Aquest dissabte portaran el berenar la Caterina i l’Arnau. Aquest trimestre la moni de contacte és la Mar (611 61 00 09), recordeu avisar-la si no podeu venir!!! Us esperem amb les piles ben carregades :))))

Cabirols: Bon dia Cabis!!! Com ha anat la setmana???
Aquest dissabte portaran el berenar el Marc Serrano, la Bruna i el Xabi!!! Recordeu les al·lèrgies del grup (celíac). Aquest trimestre la moni de contacte és l’Ona (629113518), no oblideu avisar si no podeu venir.
Fins dissabte!!!💙

Inferns: aquest dissabte portaran el berenar l’Alicia, el Biel i el Ferran! Aquest trimestre el moni de contacte és el Darko (636 86 66 86), recordeu avisar-lo si no podeu venir. Fins dissabtee❤️

Monteixos: aquest dissabte portaran berenar la Cecilia i el Guillem Puig! Aquest trimestre la moni de contacte serà la Rita (616 37 49 89), recordeu avisar-la si no podeu venir! Ens veiem dissabte!

Besssiberris: huooola bessiiiiis aquest dissbate la Bruna i l’Emma portaran el brenar!!! Aquest trimestre la moni de contacte és la Marina! El seu número és 624457036, aviseu-la si us és imposssssible venir. Quines ganeeeeees fins dissabte!!!! <3<3<3

Ens veiem aquest dissabte amb moltíssimes ganes!💛🧡💙❤️🖤💜💚

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.