ESPLAI 5 DE FEBRER I ALTRES INFORMACIONS

Hola Boix! Aquest febrer comença amb un parell d’informacions importantíssimes! Primer de tot, avisar-vos que el dia 12 de febrer tenim esplai matinal, podeu veure-ho al calendari de curs.

Per altra banda, us fem saber que a partir d’aquest esplai reprenem els berenars de grup! Que per aquelles famílies i infants que no ho recordeu o sapigueu, vol dir que cada esplai hi haurà dos o tres persones encarregades de portar el berenar per tot el grup! Podreu veure a qui li toca al suro de cada grup. A més, recordar-vos que aquests berenars han de ser saludables i a poder ser lliures d’envasos de plàstic! Si teniu qualsevol dubte, com sempre, no dubteu en posar-vos en contacte amb la vostra moni de contacte!

 

INFEEERNS

Hola infernees!! Com han anat aquestes dues setmanes?? Les monis ja trobem a faltar fer esplai i esperem que vosaltres també i que vingueu amb les piles suuuuper carregades!!

Aquesta setmana farem esplai al local. Quedarem a la Lola a les 16:30h i acabarem al mateix lloc a les 19:30h. Com haureu llegit abans, a partir d’ara tornen els berenars conjunts, uueee!! Per tant, aquesta setmana portaran el berenar la Nora i l’Oriol.

Recordeu que per a qualsevol cosa heu d’avisar a la moni de contacte, que aquest trimestre és l’Olaf. Us esperem amb moltes ganeees, fins dissabtee!!

Una abraçada infernal😈✨

 

ENGRILLOOOONS

Hola engrilloooons!! Com han anat aquestes dues setmanes? Esperem que hagin servit per omplir-vos d’energia!!

Aquesta setmana farem esplai a un lloc súper xulo!! Anirem al parc del laberint d’Horta!! I per això, quedarem a la parada de Mundet de la L3 a les 16:30, súper puntuals!! Acabarem l’esplai a les 19:30 a la Lola! Com ja heu vist, tornen els berenars conjunts oleoleoleeee caracolee!! Aquesta setmana hauran de portar berenar el Bruno i l’Abril! Recordeu que ha de ser un berenar saludable i sense plàstic!!

Recordeu també que heu de portar el foulard, una motxilla amb aigua i de nou la T-16!

SI no podeu venir o teniu qualsevol problema, recordeu avisar a la Martina (663 40 96 05)!

Ens veiem dissabte!!! Una super engriabraçada!!!

 

CABIROOOLS

Com esteu???? Preparades per reprendre l’esplai després del cap de setmana lliure? 😊😊

Aquesta setmana farem esplai a un parc que hi ha prop de l’Avinguda Josep Tarradelles. Quedarem a la Lola a les 16.30h i acabarem a les 19.30h al mateix lloc. Heu de portar foulard i aigua (si voleu). 

Com s’explica en aquesta mateixa entrada del suro, a partir d’ara reprendrem els berenars col·lectius. Aquesta primera setmana els hi toca portar berenar a l’Alba, la Mar i el Pere. 🥐🍓 🍐 

Qualsevol cosa o en cas de no poder venir, recordeu que heu d’avisar al moni de contacte que aquesta setmana és el Tim. Una súuuper abraçada i ens veieem dissabte!!!!

BESIBERRIIIS!

Coooom ha anat la setmana? Piles carregadíssimes? Esperem que si ejeje.

Al tema: aquest dissabte ens trobarem al local de l’esplai a les 16:30 i acabarem al mateix lloc a les 19:30. Llegiu super bé la capçalera d’aquest suro i veureu la sorpresa! Aquest esplai les afortunades persones que ens compartiran el berenar són….la Laia i el Quim, poseu-vos d’acord sobre com ho feu!

Recordeu que teniu feineta que s’ha d’acabar de les comis de colònies i que la comi de berenars ha de portar proposta!

Recordeu que la Paula és la moni de contacte per qualsevol coseta! Porteu el fulaaaard!

Una bessiabraçadaaa, ens veiem dissabte!

 

CANTIIS

Hooolaa cantiiiss!! Com ha anat la setmanaa?? Esperem que suuuuper bé.

Aquesta setmana farem esplai a la Lola a les 16:30 i acabarem al mateix lloc a les 19:30. Per altra banda, tenim una suuper bona notícia que, com haureu llegit abans, tornen els berenars conjunts!!! Aquesta primera setmana els hi toca portar berenar a la Júlia i el Gaël.

Recordeu també que heu de portar foulard i aigua.

Recordeu que per a qualsevol cosa heu d’avisar a la moni de contacte, que aquest trimestre és la Rita (616374989)!!

MOooolts cantipetonsss i ens veiem dissabte!!!

Monteixos!!!!

Hola Montiiis! Com esteu? Esperem que amb moltes ganes de fer esplai!

Abans de per esplai us convidem a que vingueu a dinar junts a la Lola, el despatxet us estarà esperant. Si voleu venir aviseu-nos i us acollim!

Aquest dissabte quedarem a les 16:15 a la Lola per preparar una petita explicació a famílies del nostre projecte! Després anirem a fer esplai a un altre lloc i tornarem a la Lola per acabar l’esplai allà!

Com heu pogut llegir al primer paràgraf del Suro, els berenars tornen a ser conjunts!! Aquest dissabte el portaran el Simon, la Júlia i la Judit.

Si algú no pot venir aviseu a la moni de contacte (Sepha)!

Molts montipetons i fins dissabte! 🕺🏼🖤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.