EQUIP CURS 2017-2018

L’equip de monitors i monitores del Boix del curs 2017-2018!


CANTALLOPS

 

 • PaulaHoooola!!! Jo sóc la Paula. Aquest és el meu 4t any a l’esplai i el primer com a monitoraaa!! M’agrada molt la natura, el volei i la música, que amb aquests comonis la tinc assegurada! A diferència del Pau o el Rai no sé tocar la guitarra (ni cap instrument) però el meu objectiu personal és aprendre’n. Pujo de Bessiberris molt motivada i amb moltes idees per dur a terme.
 • Pau ReigHola Hola! Suposo que uns quants ja em coneixereu perquè porto 14 anys (crec) a l’esplai… sissi… he viscut més temps amb l’esplai que sense. Aquest serà el meu tercer any com a moni i espero tenir l’energia que es necessita per portar el grup de Cantallops… perquè motivació i idees me’n sobren! A més a més, tinc com a comonis 2 persones meravelloses que pugen de Bessiberris de les quals estic segur que aprendre moltes coses! Actualment estudio educació, m’agrada l’esport tot i que no el practico i m’agrada tocar la guitarra (n’he après 100% a l’esplai), de fet, no puc anar enlloc sense música!PD: crec que en aquesta vida és molt important lluitar per allò que realment vols i t’agrada encara que la majoria et digui que estàs equivocat o ets boig…m’agrada la pizza amb pinya.
 • Rai: Hola, sóc el Raimon!!! Aquest és el meu primer any de monitor i ja fa 2 anys que estic a l’esplai. Estic molt content d’estar al Boix i de compartir tants moments que ens fan créixer junts! Aquest any portaré Cantallops:) Estudio Història de l’art, m’agrada molt la música i els esports!!

ENGRILLONS

 • Claudia: Hola! Sóc la Claudia i aquest és el meu primer any de monitora d’esplai! Estic molt motivada per veure què és ser moni i ser d’esplai (mai he estat, sóc completament nova). Porto el grup d’Engrillons, estudio Relacions Internacionals i m’agrada molt la música i la moda!!
 • ÀlexSoc l’Àlex i aquest és el meu quart any com a monitor al Boix. Actualment estudio el grau d’Humanitats. Les meves aficions son la música, el teatre, el futbol i la cuina! Aquest any porto el grup d’Engrillons i estic molt motivat per aprendre i ensenyar.
 • LuchoHola! Soc en Lucho i aquest es el meu primer any! Estic a l’esplai desde 3r d’inferns i porto Engrillons amb molta motivació i ganes!! M’agrada el cine, els videojocs i caminar.

CABIROLS

 • Noe:
 • Jota: Hello! Sóc el Jota i tota la vida he sigut ferm defensor de la vida de barri. El problema és que mai hi he fet vida. He estudiat al Fort Pienc, he jugat a futbol a Gavà, he estat 4 anys moni a un esplai de Gràcia, he tocat en dos grups de música del Poble Nou, he fet vida política a Sants, estudio Educació Primària a Mundet etc… però jo em sento de l’Esquerra de l’Eixample! Entrar al Boix aquest any em servirà per canviar això amb experiència, il·lusió i començant a teixir xarxa amb gent molt maca i propera. La vida de barri és la vida mejor, us animo a provar-la! Salut!
 • MartíUolaa!! Sóc el Martí!! Porto uns bons 14 anys al Boix i arrenco el meu 3r any com a monitor amb moltes ganes d’aprendre, educar i divertir-me amb els cabis!! Estudio química⚗️ i m’agrada molt el cine, l’esport, la tranquil•litat i passar temps amb qui vull!
 • MarcHoliiiii!! Sóc el Emma i tinc, encara que no ho sembli, 20 anyets. Increíble. Vaig conèixer el Boix l’estiu del 2015 i fins llavors l’amor em m’hi manté pres. M’agrada jugar a ser actor i músic, m’encantaria seguir-hi jugant tota la meva vida ja que són dues coses que em fascinen i també des del 2015. M’agrada estudiar Psicologia i m’agrada el transport públic, també descobert recentment ja que sóc un ex-motorista frustrat. També m’agrada molt llegir, escriure, jugar a futbol i ser una mica mentider… Per això he colat un parell exacte de mentides a la meva descripció jeje. Espero que la Núria Dàvila no demani drets d’autor.  

INFERNS

 • Marta: Bones, sóc la Marta! Aquesta és la bonica història d’un somni complert: ser d’esplai! Mai no vaig arribar a formar-ne part d’un com a infant, però més val tard que mai i aquí estic, per primera vegada com a monitora en aquest esp(l)ai tan bonic anomenat Boix. Tinc moltíssimes ganes d’aprendre i descobrir tot el que m’espera aquest curs.Perquè em conegueu una mica més puc dir que tinc vint anys, estudio veterinària, el meu plat preferit és l’arròs a la cubana i m’agrada molt començar coses noves, com portar inferns aquest any!
 • Pauxi: 
 • Mònica: Em dic Mònica, tinc 20 anys i no sé fer descripcions divertides. Es el meu 3r any de moni i torno a portar Inferns amb moltes ganes!! Aquest estiu vaig decidir tallar-me el cabell i estic esperant amb impaciència que em torni a créixer…
  A part de ser moni d’esplai, estudio Geografia a UB Raval, toco a la batukada Retumba i milito a la assemblea feminista de la pròpia facultat. M’agrada estimar i ser estimada, aprendre a tocar coses noves amb la guitarra, passar el temps amb les meves amistats i fer la siesta mentre miro Arucitys de fons. M’encanta dormir amb poca roba a l’hivern i amb un bon edredon!!
  Ah!! I no m’agrada gens el pa de motlle ni el iogurt ensucrat.
  Així com a última curiositat, quan camino pel carrer amb algú, sóc incapaç d’anar al costat de la dreta.
 • JúliaHola, hola!!! Em dic Júlia i vaig arribar al Boix per primera vegada fa sis anys, dos dels quals n’he estat monitora. Se’m fa difícil escollir com definir-me, perquè crec que fa poc que em començo a conèixer i em fa feliç saber que tinc temps per fer-ho. Una de les coses que més m’agrada del món, i això ho tinc clar, és aprendre; de tot i, sobre tot, de tothom. Em fascina pensar que cada persona amb qui em trobo és un nou món immens per caminar, una nova mirada per descobrir i  una oportunitat per créixer. Per això mateix, sóc una gran defensora de tots aquells espais on es cultiven relacions lliures i de cura, que sumen i ens fan millors. Desitjo que totes les que esteu llegint això pugueu trobar en algun raconet, un lloc per viure i compartir d’aquesta manera. El meu ha estat l’Esplai.

BESSIBERRIS

 • ArnauHoola! Jo sóc l’Arnau. Vaig néixer el 1997 el dia dels drets dels infants, el dia que va morir Primo de Rivera (el creador de la falange, no el dictador) i el dia que va morir Franco (en anys diferents, òbviament). Estudio matemàtiques a la UB i gaudeixo molt de moments relaxants amb un llibre i música. Sóc moni de Bessiberris tot i semblar un integrant més del grup. És el meu primer any al Boix, el tercer com a monitor d’esplai i vinc molt motivat. Estic molt content amb el meu equip de comonis!!
 • Anna:
 • AmàliaBé, què dir-vos? Rodo pel món des de 1997 i responc al nom d’Amàlia. Sóc lectora compulsiva, amant del cinema i viatgera apassionada. Actualment estudio Humanitats i Periodisme, però sobretot procuro aprendre tant com puc d’aquesta vida. A l’esplai Boix començo el meu tercer any com a monitora, un any ple de reptes i il·lusions. Seré part del grup de Bessiberris i, tot i que m’envaeixen algunes pors, confio que serà una experiència increïble. Com a mínim començo motivada i plena d’idees (després d’haver fet el curs de directora aquest estiu)!
 • PolPol Landman Brignoni. Any de naixament: 1997. Edat: en funció del temps transcorregut des de l’última afaitada. Color preferit: color olor de remolatxa. Estudis formals: 15 anys d’escolarització i 3 de Matemàtica. Passat: subjectiu. Present: oníric. Futur: incert. Si fos un arbre seria el boix!