EQUIP CURS 2016-2017

L’equip de monitors i monitores del Boix del curs 2016-2017!


CANTALLOPS

15368816_10202753620478245_2098519797_o

 

 • Marta Torns: El primer que vaig fer en arribar als 18 anys va ser treure’m el títol de monitora. Ara ja en tinc 22 i he estat amb joves, adolescents i petits en molts àmbits diferents. Aquest curs serà el segon any no consecutiu que participo de la boixeria aquesta de l’esplai a l’esquerra de l’eixample (i això que soc de Sants!). Aquest estiu espero haver acabat la carrera d’Antropologia Social i Cultural, doncs un esperit viatjer em va portar a Xile l’any passat i això m’ha fet allargar-la un any més. Ara porto Cantallops perquè tinc ganes d’embriagar-me de la seva tendresa i ilussió. Una cosa que hauríeu de saber de mi… és que sóc una somiatruites!
 • Martí Ramis
 • Anna Segura:

ENGRILLONS

15409631_10211676456736134_88034332_o

 • Pau Reig: Aquest serà el meu segon any de monitor  i el 12è en general a l’esplai i portaré, amb dues monitores guapiííssimes, l’incansable grup dels Engrillons. Tinc 19 anys i aquest curs he començat a estudiar Educació Infantil I Primària després de marxar de la facultat de Física amb la cua entre cames…
  M’encanta la música i no puc passar ni un dia sense escoltar-ne, toco el saxo i he aprés a tocar la guitarra a l’Esplai!
  No suporto el fred ni les avespes!!
 • Amàlia García Fargas: nou curs d’esplai, nova aventura! Amb els 19 acabats de estrenar inicio el meu segon any com a monitora del Boix (esplai on vaig ser nena una bona temporada). Aquest curs tinc el plaer de portar el meravellós grup d’engrillons amb dos comonis més que genials: el Pau Reig, a qui conec des de la guarderia, i la Magalí, amb qui ja vaig portar grup l’any passat. Durant l’estiu he fet el curs de monis, així que començo plena energia, motivació i amb moltíssimes idees. Pel que fa a la feina dins l’esplai, així a destacar, aquest any m’inicio en el càrrec de secretaria, tot rebent un fantàstic relleu. Estudio segon d’Humanitats i m’encanta llegir, viatjar i el cinema. Ja per últim, cal que sapigueu que sóc la millor cantant de tot l’esplai (ironia…. o no?), que es veu que la meva entonació al parlar és de narradora de contes i que m’encanta pujar ben sovint el Pedraforca.
 • Magalí Carratalà:

CABIROLS

15310615_10202753621478270_1839988654_n

 • Núria Davila: Ei, ei, ei!!!! Aquest any portaré el blau al cor amb tres monitor*s fantàstic*s. Una bona manera d’iniciar el meu tercer any com a monitora, oi? Però aquest curs no són tot inicis!! També acabaré (per fi) els meus estudis com a mestra d’educació primària… què faré després? Això ja són qüestions de la Núria del futur…
  M’agrada molt la música, sóc una persona amb molt de ritme. Tinc talent per la cuina i una forta intenció d’apropar l’educació en el lleure a les escoles. Vaja, se m’han escapat tres mentides… a veure qui serà l’espavilat o espavilada que les troba!!!!!!!
 • Júlia Laparra: Hola holaaaa!!!!! Em dic Júlia i aquest és el meu segon any a l’esplai com a monitora, tot i que vaig estar cinc anys com a nena. Començo amb molta il·lusió i ganes, perquè porto Cabirols, perquè els meus comonis són uns cracks i perquè a l’estiu vaig fer el curs de monitora del lleure (que em va remoure mooooltes coses i em va fer obrir una mica més la ment i el cor).
  Estic estudiant Educació Social, m’agrada molt la filosofia, el mar i la muntanya (no em puc decidir!) llegir, escriure (em costa estar un dia sense fer-ho, encara que sigui una línia!) i disfrutar de la música ballant (encara que també toco el saxo)!!!!…Si em pregunteu sobre la meva passió se’m fa impossible decidir entre l’amor, l’art i l’educació.
 • Pol Landman: tinc 19 anys, és el meu segon any com a monitor, tot i que ja en fa 9 que porto el Boix al cor (l’any que ve, farà mitja vida!). Dedico la meva vida a l’esplai i en el poc temps que em sobra m’esforço per ser matemàtic, jugar a basquet, canviar el món, ballar i gaudir de la vida i tot el que aquesta em dona. A l’esplai m’encarrego de la web, les relacions externes de l’esplai i el material pesant. M’encanta pensar, imaginar i enrecordar-me del que he somniat quan em desperto. (qui s’encarregui d’això, que no ho publiqui a la web que és un secret: em fan por les escales mecàniques llargues de baixada)

INFERNS

 

 • Cecília Caballero (ceci): aquest és el meu quart any de moni ja! Apart tinc el titol de moni i estudio infermeria, aaah i soc l’economista de l’esplai també!!! He tingut la gran sort de portar el meravellos grup d’inferns! Una cosa que haurieu de saber de mi? Que m’encanten les motos i pintar mandales!
 • Marc Ripoll: M’estreno aquest any, ple d’alegria i motivació, com a monitor del Boix del qual no vaig voler marxar després d’uns campaments inoblidables!! Estic acabant de gastar els meus 19 anys, a la mateixa vegada que inicio la carrera de Psicologia que sembla ser la definitiva..(per fi!!). Aquest any tinc l’honor de ser monitor dels……… INFERNS, un grup d’infants i monitors d’escàndol!! I algunes cosetes que hauríeu de saber de mi… doncs que sóc tranquil però mogut, rialler.. que m’agrada la rutina que et sorprèn, jugar, tocar, cantar, viure!!!!
 • Mònica Pascual: Hola Boix!! Em dic Mònica i ja puc dir oficialment que I’m back!! Després d’un any fora de l’esplai, m’estreno com a monitora del Boix i torno amb moltissimes ganes de brega!! Tinc el gust de portar Inferns amb el Pauxi, la Ceci, el Marc i els riures assegurats!! Estic estudiant Geografia a la UB Raval i m’encanta la vida associativa a la uni!! Sóc una mica friki perquè sóc membre de l’associació de Joves Geògrafs Europeus. En el meu temps lliure em veureu fent girar una pizza tèxtil, tocant la guitarra o el surdo… us animeu a descobrir com es diu la meva pizza?? I quin instrument es el surdo??
 • Pau Ximeno:

BESSIBERRIS

15397875_10211676500057217_884496803_o

 • Àlex Bonavia: tinc 22 anys, he cursat Primer d’Interpretació al Institut del Teatre i actualment estudio segon curs d’Humanitats. Des de ben petit he anat a l’esplai i quan vaig poder vaig entrar de monitor. Aquest és el meu tercer any i en breus tindré el títol. M’agrada molt la música; toco la bateria, la guitarra i a vegades m’arrenco a cantar. També jugo a futbol i m’agrada molt llegir. Aquest any porto el grup de Joves i en tinc moltes ganes!
 • Joana Ramis: Holaaaaa! Sóc la Joana, però em podeu dir com vulgueu: Ju, Juani, Juanita, Johann, Jonny, Jua, ramis, Jowi :) sempre he tingut molts “motes”. Voleu saber la meva edat? Doncs tinc 22 anys i estic estudiant biologia a la UB.  Si fos per mi  estudiaria mooooltes carreres, però no tinc tant de temps jeje… De tota la vida la meva gran passió han estat els esports, individuals, grupals, competitius, etc. En aquest moment de la meva vida els meus interessos es centren en viatjar i aprendre moltes coses, com més millor! També m’agrada molt el cine, la muntanya i tots aquells plans acompanyats d’una bona conversa!
 • Irene Davila: