AGO 2015 + ESPLAI 17/10/2015

Hola Boix! Després del pont, ja tornem a ser aquí! Llestos per començar l’esplai de 16:30h a 19:30h, però recordeu que hi serem a partir de les 16:15h.
Aquest dissabte 17 hi ha l’Assemblea General Ordinària (AGO) 2015! Us hi esperem a tots i totes!!
Recordeu porta la fitxa d'autorització i tota la documentació necessària aquest dissabte, doncs la necessitem per començar esplai. Aquest primer trimestre, el cobrament de les quotes es farà en metàl·lic. Podreu fer el pagament i entregar la documentació a partir de les 16:00h.

INFEEEEERNS !!

Hola guapos i guapeees!! El dissabte ja tenim aquí el primer dia d’esplai com a grup d’inferns d’aquest curs!! esperem que estigueu ben preparats i preparades! Quedarem a les 16:30 a la Lola i s’acabarà l’esplai al mateix lloc a les 19:30. Qui tindrà el privilegi de portar i sorprendre amb el primer berenar del curs??…… La Cèlia i el Víctor!! RECORDEU! Si no podeu venir heu d’avisar amb antel·lació!! Aquest trimestre la monitora de contacte serà l’Anna : 666334700. Per altra banda també recordar que és molt important portar les fitxes d’autorització de curs i la documentació necessària! Molts petooons infernals!!!!

HOLA  CANTALLOPSSSS!!!!!

Bonics i boniques, esteu preparats per començar??? Nosaltres tenim moltíssimes ganes de tornar-vos a veure, així que quedarem aquest dissabte dia 17 a les 16:30 a la Lola i acabarem l’esplai a les 19:30 al mateix lloc. Com que és el primer dia que sou oficialment cantallops, només us demanem que porteu el foulard i mooooolta energia! El berenar el posa l’esplai. Ah! Recordeu també la documentació del curs! En cas de que no pugueu venir o si teniu qualsevol dubte podeu trucar a la Júlia (680792735) o enviar un mail al correu de Cantallops (cantallops@ceboix.org). Moooolts petons i fins Dissabte!

CABIROLSS!!!

Holaholaa macos i maques! Ja arriba el primer dia d’esplai i esperem que estigueu a tope per començar! Quedarem aquest dissabte dia 17 a les 16.30 a la Lola i acabarem l’esplai a les 19.30 al mateix lloc. Recordeu que heu de portar el fulard i moltes ganes! Aquest cop el berenar no l’heu de portar, ja que el posa l’esplai. Si teniu qualsevol dubte, podeu trucar al Guille(663050865) i recordeu avisar si no veniu! No oblideu que heu de portar la documentació d’aquest curs! Molts petons i ens veiem aquest dissabte!!!

ENGRILLONES I ENGRILLONS!!!

Benvigudes al primer dia d’esplai!! Esperem que vingueu amb les piles renovades i moltíssimes ganes de començar!!!! Ens trobarem aquest dissabte a les 16:30h a la Lola i tornarem al mateix lloc a les 19.30h. Què heu de portar? Motivació, el foulard i moltes ganes de jugar!!! :) Aquest primer dia l’esplai posa el berenar! El moni de contacte aquest trimestre és l’Albert (669796002)! Recordeu avisar si no podeu venir! ;) Ens veiem dissabte amb molta energia de l’esplai!!!

BESSISSSS!

Hola guapos i guapes, aquest cap de setmana tenim un dia ven complet. Al matí començarem amb l’AGO on esperem veure-us a tots i totes!!! Tan bon punt s’acabi l’AGO ens reunirem totes per dinar. Per fer les coses fàcils ens trobarem, o bé, a l’esplai a les 14.00 h o al Parc de la Ciutadella a les 14.30. El dinar com vam parlar a l’esplai anterior serà de “Yo Traje”, que vol dir això? Doncs que el menjar que portarem serà per compartir!!! BIEN!!! =) Recordeu com sempre portar el fulard i com a especial pel primer dia d’esplai no oblideu portar la documentació de per aquest curs. La moni de contacte del primer trimestre serà la Joana i el seu mòbil és el 626275161! Bessipetons i molts miausssss!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.